Hvordan endrer jeg e-posten fra @onmicrosoft.com?

Når du har bestilt lisensene vil du automatisk få to kontoer, en vanlig bruker (denne får du informasjon om på epost), og en admin-bruker. I kundesenteret (under Microsoft 365-fanen) kan du se at begge disse kontoene har en epost-adresse som slutter med onmicrosoft.com. Om du ønsker å ha ditt eget domene her så må du endre dette i admin-panelet hos Microsoft.

Merk at for å kunne endre denne adressen til ditt domene, må du først koble ditt domene mot Microsoft 365 via DNS.

Først etter at dette er gjort kan du endre adressen. For å gjøre dette logger du inn på Office.com med din admin-bruker, deretter trykker du på Admin i menyen til venstre.

Notion image

Når du er inne på adminpanelet må du først på Brukere, deretter Rediger brukernavn

Notion image

Her kan du endre både Brukernavn og Domener i epost-adressen.