Eierskifte

Du kan starte en eierskiftprosess for ditt domene ved å logge inn på Kundesenter med ditt brukernavn og passord.

• .com/.net/andre TLD-er: Webhuset.no/logg-inn > Kundesenter > Domene > Registry > WHOIS. Her oppdaterer du informasjonen til den nye eieren. Dette er kostnadsfritt.
  • .no domener: Webhuset.no/logg-inn > Kundesenter > Domene > Registry > Endre eier. Her fyller du inn informasjonen om den nye eieren. En e-post sendes til både nåværende og ny eier for bekreftelse. Når bekreftelsen er mottatt, vil vi godkjenne eierskiftet. Eierskifte for .no domener koster kr. 295,- eks. moms.

Vennligst merk at e-postadressen til den gamle eieren må være aktiv for å kunne godkjenne eierskiftet. Hvis det er en gammel e-postadresse som ikke lenger er i bruk, kan den oppdateres under Registry > WHOIS.