Legge til/slette DNS-oppføringer

Du kan legge til eller slette DNS-oppføringer ved å logge inn på Webhuset.no/logg-inn > Kundesenter > Domene > DNS > DNS-oppføringer. De oppføringene som er aktive kan ikke redigeres. For å endre oppføringer må du legge til en ny oppføring og deretter slette den gamle.

Du legger til en ny oppføring ved å trykke på 'Ny oppføring'.

For å fjerne en oppføring trykker du på tannhjulet ved siden av oppføringen du ønsker å fjerne, og velger deretter 'Slett oppføring'.