Hvordan legge til Webmail i Outlook

Først trykker du Fil øverst i venstre hjørnet, deretter skal du “Legg til konto

Notion image

Når du legger til kontoen er det viktig at du huker av for “La meg konfigurere manuelt

Notion image

Så skal du velge IMAP

Notion image

Det kan hende at du får opp dette bildet, da å du trykke Avbryt for å få lagt til egen imap-server.

Notion image

Her skal du på “Endre kontoinnstillinger”

Notion image

Da vil du komme til denne siden, hvor du må endre server for innkommende epost til imap.webhuset.no og server for utgående epost til smtp.webhuset.no

Notion image

Når dette er gjort trykker du neste, og deretter fullført. Da skal innboksen bli lastet inn og du vil være koblet til Outlook.

Relevante guider: