Hvordan oppretter jeg et subdomene?

Gjelder for alle typer webhotell

For å kunne opprette subdomener til webhotellet må du først logge inn på Kundesenteret ditt og gjøre følgende:

Velg domene du skal opprette subdomene på i listen.

Notion image

Web fanen velger du subdomene.

Trykk på Nytt subdomene-knappen

Notion image

Fyll inn ønsket subdomene og trykk på Opprett. Da vil du få bekreftet at domenet ble opprettet og du vil få en liste over alle dine subdomener.

Notion image

På webhotellet ditt vil du nå finne en mappe som heter "subdomener", hvis du opprettet et subdomene som heter butikk vil du og finne en mappe med dette navnet under subdomener mappen.

Notion image

Den fullstendige filbanen hvor webfilene vil bli servert fra er da: /subdomene/butikk