Wordpress - Oppdatere passord til databasen manuelt

Hvis du av en eller annen grunn trenger å endre database-passordet ditt så finner du fremgangsmetoden i denne guiden.

For å redigere denne logger vi først inn på kundesenteret, deretter trykker vi på domenet vårt. Der skal vi inn på “Web” og så “Filbehandling”.

Notion image

I Wordpress-installasjonen finnes det en fil som heter wp-config.php, denne ligger under mappen “www”. Det er i denne filen at informasjonen for å koble til databasen ligger.

Notion image

Her høyreklikker du på filen og trykker “Edit”. Da vil du få opp dette bildet:

Notion image

Her endrer du fra:

define( 'DB_PASSWORD', 'DittGamlePassord' );

Til:

define( 'DB_PASSWORD', 'DittNyePassord' );