Hvordan oppdaterer jeg min kundeinformasjon?

Du kan oppdatere informasjonen på din konto, som fakturaadresse, faktureringsmetode og generell kundeinformasjon, ved å logge inn på Kundesentret med ditt brukernavn og passord. Du gjør dette ved å logge inn på Webhuset.no/logg-inn > Kundesenter > Din Konto > Kundeinformasjon. Her kan du oppdatere ønsket informasjon som skal stå på din konto hos Webhuset. Ikke glem å trykke på Lagre nederst på siden når du er ferdig.